Publikimet
 • A e dini se ?
 • Aktivitetet
 • Lajmet
 • Në media
 • Të Gjitha
 • Demokraci Plus (D+) është organizatë e pavarur dhe jo fitimprurëse e themeluar nga një grup aktivistësh që besojnë fuqishëm në vlera demokratike dhe në një Kosovë me demokraci të mirëfilltë. Qëllimi kryesor i D+ është të nxisë vlera dhe praktika demokratike, si dhe politika që ndërtojnë një shoqëri aktive. D+ është e përkushtuar të kontribuojë në fushën e qeverisjes së mirë dhe sundim të ligjit, zgjedhjeve dhe partive politike dhe çështjeve sociale dhe të drejtave të njeriut.

  Kontakti
  Rruga Rexhep Luci, Hyrja 8/3, Kati I-rë.
  Prishtinë, 10000
  Kosovë

  +381 (0) 38 749 288

  info@dplus-ks.org