Latest News..
FotoNgaKonferenca1

Komunikatë për media – Raporti për OSHP

13 September, 2017Posted In : Aktivitetet , Lajmet , Në media , Sundimi i ligjit dhe qeverisjes së mirë

OSHP Nyja e Prokurimit Publik Prishtinë 13 shtator 2017, Demokraci Plus (D+) ka publikuar raportin e monitorimit të Or READ MORE

Capture

Demokraci Plus u dërgon letra subjekteve politike

  Në prag të afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet komunale të vi... READ MORE..